De cursus schilderen met olieverf is gestart in de week van 17 mei 2021. De cursus heeft nu een zomerstop en gaat half september verder. Er zijn dan nog 9 lessen te gaan. Onderdeel van de cursus is een workshop van 3 lessen op een zondag. Ook is er een les op lokatie tijdens een weekend in september. Alle cursusgroepen zitten vol. Als je interesse hebt kun je je op de wachtlijst laten plaatsen om mee te doen met de najaarscursus als er een plek vrij komt. Stuur dan een mail naar info@anneke-kerkhof.com of stuur een bericht via onderstaand contactformulier. De najaarscursus start in de week van 25 oktober. De cursustijden zijn woensdagavond, woensdagochtend en donderdagochtend. De ochtendlessen zijn van 9.30 tot 11.30 uur en de avondles is van 20.00 tot 22.00 uur.  De lessen worden gegeven in het grote atelier Concordiastraat 68/154 in Utrecht. . Het atelier ligt dichtbij het centrum en is goed bereikbaar met openbaar vervoer en heeft een eigen gratis parkeerterrein. De cursus is geschikt voor zowel totale beginners als vergevorderden door de kleine groepen en individuele begeleiding.

Er zijn geregeld exposities van olieverfschilderijen van cursisten. zoals b.v. in het Griftpark of in Maliebaan 45 in Utrecht. Verschillende onderwerpen uit een cursusjaar zijn te zien: een danseres, die poseerde in het atelier, bloemen, een uitvergroot klein dier, een stad- schilderij, geinspireerd op de les op lokatie aan de Oudegracht in Utrecht, enz. Klik op expositie-2013 voor een paar voorbeelden van schilderijen van exposerende cursisten.

Als je klikt op deze link kun je een filmpje bekijken over de schilderlessen in het atelier. De opnames zijn gemaakt door U-Stad TV tijdens een les waarbij een flamenco-danseres poseerde voor de cursisten.

Van 15 juni t/m eind oktober was er een mooie expositie van een aantal van mijn schilderijen te zien in Camping La Petite Brenne in Luzeret in Frankrijk.

Expo La Petite Brenne

Vanaf half december zijn er een aantal van mijn schilderijen te zien in het Hilton Hotel Charles de Gaulle in Parijs. Eerder exposeerde ik in Hilton Hotels in Rotterdam, Leiden, Boekarest, Innsbruck, Brussel, Dresden, Stockholm, Londen, Keulen en Luxemburg.

Publicaties 2011:

boek: Kunstzinnig.NL   boek: Kunstzinnig.NL

In 2011 verscheen het boek "Kunstzinnig.nl" bij Tirion Art. Het zit boordevol boeiende interviews en afbeeldingen van werk van 50 succesvolle kunstenaars door Mariëlle Osté, met een viertal pagina's over mij en mijn werk. (ISBN 978-90-4391-398-0)
Als je een email stuurt naar info @ anneke-kerkhof.com ontvang je het boek tegen de gereduceerde prijs van 15 euro, excl. verzendkosten, toegestuurd.

In 2011 is het boek "Anneke Kerkhof - Tijdreiziger" in eigen beheer uitgegeven. Het is een overzicht over mijn werk, dat bestaat uit meer dan 40 pagina's, met een voorwoord van Beatrijs Wind.
Zolang de voorraad strekt is dit collector's item te bestellen via info@anneke-kerkhof.com voor 39,95 euro, excl. verzendkosten.

boek: Anneke Kerkhof, Tijdreiziger

In 2011 werden er giclees gemaakt van een zestal van mijn schilderijen. De giclees zijn in beperkte oplage gemaakt, genummerd en gesigneerd en voorzien van passepartout. Desgewenst kunnen ze worden ingelijst. Zie onder Schilderijen welke giclees er zijn gemaakt.

De giclees zijn te koop in 2 verschillende maten:
giclee 40 x 40 cm incl. passepartout
giclee 50 x 50 cm incl. passepartout

Voor meer informatie, kun je een mail sturen via onderstaand formulier:

naam:
mail:
tekst: