De najaarscursus schilderen met olieverf begint in september 2024. De cursus bestaat uit 12 lessen waarvan 1 op lokatie tijdens een weekend. Het cursusgeld is 420 euro, exclusief materiaal. De cursustijden zijn woensdagochtend en woensdagavond. De ochtendles is van 9.30 tot 11.30 uur en de avondles is van 20.00 tot 22.00 uur.  De lessen worden gegeven in het grote atelier in de Concordiastraat 68/154 in Utrecht. Alle cursussen zitten vol maar je kunt je vrijblijvend laten bijschrijven op de wachtlijst. Af en toe is er een workshop op een zondag van 10.30 tot 15 uur. De kosten zijn 80 euro, dit is inclusief lunch exclusief materiaal. Op zondag 28 juli is de volgende workshop met als thema: Portret.. . Voor bijschrijven op de wachtlijst voor een cursus of voor aanmelding voor een workshop kun je een mail sturen naar annekekerkhof0@gmail.com of vul onderstaand contactformulier in en je krijgt z.s.m. bericht. Het atelier ligt vlakbij het centrum en openbaar vervoer en heeft een eigen gratis parkeerterrein. De cursus is geschikt voor zowel totale beginners als vergevorderden door de kleine groepen en individuele begeleiding.Klik op expositie-2013 voor een paar voorbeelden van schilderijen van cursisten.

Als je klikt op deze link kun je een filmpje bekijken over de schilderlessen in het atelier. De opnames zijn gemaakt door U-Stad TV tijdens een les waarbij een flamenco-danseres poseerde voor de cursisten.

Van 15 juni t/m eind oktober was er een mooie expositie van een aantal van mijn schilderijen te zien in Camping La Petite Brenne in Luzeret in Frankrijk.

Expo La Petite Brenne

Vanaf half december zijn er een aantal van mijn schilderijen te zien in het Hilton Hotel Charles de Gaulle in Parijs. Eerder exposeerde ik in Hilton Hotels in Rotterdam, Leiden, Boekarest, Innsbruck, Brussel, Dresden, Stockholm, Londen, Keulen en Luxemburg. Tot en met eind december exposeerde ik met 20 schilderijen in het Diakonessenhuis in Utrecht op de 2e etage.

Publicaties 2011:

boek: Kunstzinnig.NL   boek: Kunstzinnig.NL

In 2011 verscheen het boek "Kunstzinnig.nl" bij Tirion Art. Het zit boordevol boeiende interviews en afbeeldingen van werk van 50 succesvolle kunstenaars door Mariëlle Osté, met een viertal pagina's over mij en mijn werk. (ISBN 978-90-4391-398-0)
Als je een email stuurt naar annekekerkhof0@gmail.com ontvang je het boek tegen de gereduceerde prijs van 15 euro, excl. verzendkosten, toegestuurd.

In 2011 is het boek "Anneke Kerkhof - Tijdreiziger" in eigen beheer uitgegeven. Het is een overzicht over mijn werk, dat bestaat uit meer dan 40 pagina's, met een voorwoord van Beatrijs Wind.
Zolang de voorraad strekt is dit collector's item te bestellen via info@anneke-kerkhof.com voor 39,95 euro, excl. verzendkosten.

boek: Anneke Kerkhof, Tijdreiziger

In 2011 werden er giclees gemaakt van een zestal van mijn schilderijen. De giclees zijn in beperkte oplage gemaakt, genummerd en gesigneerd en voorzien van passepartout. Desgewenst kunnen ze worden ingelijst. Zie onder Schilderijen welke giclees er zijn gemaakt.

De giclees zijn te koop in 2 verschillende maten:
giclee 40 x 40 cm incl. passepartout
giclee 50 x 50 cm incl. passepartout

Voor meer informatie, kun je een mail sturen via onderstaand formulier:

naam:
mail:
tekst: