Exposities
Op dit moment worden in het Hilton Hotel in Rotterdam en Leiden enkele van mijn schilderijen geexposeerd. Ook hangen er vanaf 15 september schilderijen in het voormalig Koninklijk Paleis in Boekarest, Vanaf eind oktober wordt een aantal van mijn werken getoond in het Hilton Hotel in Innsbruck en sinds december exposeer ik in het Hilton Hotel in Stockholm met een serie landschapschilderijen.


De voorjaarscursus schilderen met olieverf is gestart in de week van 15 januari 2018. De cursus bestaat uit 18 lessen, waarvan 1 op lokatie. Je kunt je nog inschrijven met aftrek van gemiste lessen.

De cursustijden zijn dinsdagavond, woensdagochtend, woensdagavond en donderdagochtend. De ochtendlessen zijn van 9.30 tot 11.30 uur en de avondlessen van 20.00 tot 22.00 uur.  De lessen worden gegeven in het atelier Concordiastraat 68/154 in Utrecht. Het atelier ligt dichtbij het centrum en is goed bereikbaar met openbaar vervoer en heeft een eigen gratis parkeerterrein. De cursus is geschikt voor zowel totale beginners als vergevorderden door de individuele begeleiding.

Op zaterdag 14 april is er een dagworkshop schilderen met acryl, met als onderwerp: Landschap. De workshop is van 11 tot 15.30 uur in het atelier in de Concordiastraat in Utrecht. Kosten 65 euro, inclusief materiaal en lunch. Je kunt je inschrijven bij Workshops.

Er zijn geregeld exposities van olieverfschilderijen van cursisten. zoals b.v. in het Griftpark of in Maliebaan 45 in Utrecht. Verschillende onderwerpen uit een cursusjaar zijn te zien: een danseres, die poseerde in het atelier, bloemen, een uitvergroot klein dier, een stad- schilderij, geinspireerd op de les op lokatie aan de Oudegracht in Utrecht, enz. Klik op expositie-2013 voor een paar voorbeelden van schilderijen van exposerende cursisten.

Als je klikt op deze link kun je een filmpje bekijken over de schilderlessen in het atelier. De opnames zijn gemaakt door U-Stad TV tijdens een les waarbij een flamenco-danseres poseerde voor de cursisten.

Publicaties 2011:

boek: Kunstzinnig.NL   boek: Kunstzinnig.NL

In 2011 verscheen het boek "Kunstzinnig.nl" bij Tirion Art. Het zit boordevol boeiende interviews en afbeeldingen van werk van 50 succesvolle kunstenaars door Mariëlle Osté, met een viertal pagina's over mij en mijn werk. (ISBN 978-90-4391-398-0)
Als je een email stuurt naar info @ anneke-kerkhof.com krijg je het boek tegen de gereduceerde prijs van 15 euro, excl. verzendkosten, toegestuurd.

In 2011 is het boek "Anneke Kerkhof - Tijdreiziger" in eigen beheer uitgegeven. Het is een overzicht over mijn werk, dat bestaat uit meer dan 40 pagina's, met een voorwoord van Beatrijs Wind.
Zolang de voorraad strekt is dit collector's item te bestellen via info@anneke-kerkhof.com voor 39,95 euro, excl. verzendkosten.

boek: Anneke Kerkhof, Tijdreiziger

In 2011 werden er giclees gemaakt van een zestal van mijn schilderijen. De giclees zijn in beperkte oplage gemaakt, genummerd en gesigneerd en voorzien van passepartout. Desgewenst kunnen ze worden ingelijst. Zie onder Schilderijen welke giclees er zijn gemaakt.

De giclees zijn te koop in 2 verschillende maten:
giclee 40 x 40 cm incl. passepartout
giclee 50 x 50 cm incl. passepartout

Voor meer informatie, kun je een mail sturen via onderstaand formulier:

naam:
mail:
tekst: