Aanbod cursussen in eigen atelier in Utrecht
 
De najaarscursus schilderen met olieverf start in de week van 25 oktober 2021.

De cursus bestaat uit 6 lessen, desgewenst uit te breiden naar 9 lessen, door je ook in te schrijven voor de workshop op zondag 7 november. De workshop is van 10 tot 16 uur en bestaat uit 3 lessen, inclusief lunchbuffet. Het cursusgeld is 168 euro voor 6 lessen en 252 euro voor 9 lessen (dus inclusief workshop). Er is nog 1 plek vrij bij de donderdagochtend. De schildercursus wordt gegeven in mijn grote en lichte atelier in de Concordiastraat 68 in Utrecht. Het atelier ligt dichtbij het centrum, heeft een eigen parkeerterrein en is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De cursus is geschikt voor zowel (totale) beginners als (ver)gevorderden. Door de kleine groepen is er ruim aandacht voor ieders ontwikkeling. Er zijn gezamenlijke, wisselende opdrachten, die ieder op eigen wijze uitvoert, geholpen door tips en aanwijzingen. Om een idee te krijgen kun je hier voorbeelden zien van een paar recente onderwerpen actueel stilleven, zwierig en beweging. De cursustijden zijn op woensdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Stuur een mail naar annekekerkhof0@gmail.com of vul onderstaand contactformulier in als je interesse hebt in de donderdagochtend of als je je vrijblijvend wilt laten bijschrijven op de wachtlijst voor een van de andere cursustijden. Je krijgt z.s.m. bericht.


        

Als je klikt op de volgende link zie je een filmpje dat tijdens een les in het atelier werd opgenomen door U-Stad t.v. De opnamen waren tijdens een les met een flamenco-model.Individuele schilderlessen

Individuele lessen bieden de mogelijkheid van een meer intensieve begeleiding.
Desgewenst kunnen specifieke technieken of onderwerpen behandeld worden.
Prijs: in overleg.

Voor meer informatie, kun je een mail sturen via onderstaand formulier:

naam:
mail:
tekst: