Aanbod cursussen in eigen atelier in Utrecht
 
De najaarscursus schilderen met olieverf start in september 2024. De cursus bestaat uit 12 lessen, waarvan 1 op lokatie tijdens een weekend. Het cursusgeld is 420 euro, exclusief materiaal.

. De schildercursus wordt gegeven in mijn grote en lichte atelier in de Concordiastraat 68 in Utrecht. Het atelier ligt dichtbij het centrum, heeft een eigen parkeerterrein en is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De cursustijden zijn op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Alle cursussen zitten vol.. Stuur een mail naar annekekerkhof0@gmail.com of vul onderstaand contactformulier in als je interesse hebt of als je je vrijblijvend wilt laten bijschrijven op de wachtlijst voor een van de cursustijden. Je krijgt z.s.m. bericht. De cursus is geschikt voor zowel (totale) beginners als (ver)gevorderden.Af en toe is er een workshop op een zondag van 10.30 tot 15 uur. De kosten zijn 80 euro, inclusief lunch en exclusief materiaal. Ook hiervoor kun je je op een lijst van belangstellenden laten zetten.Zie beneden de actuele data. Door de kleine groepen is er ruim aandacht voor ieders ontwikkeling. Er zijn gezamenlijke, wisselende opdrachten, die ieder op eigen wijze uitvoert, geholpen door tips en aanwijzingen. Om een idee te krijgen kun je hier voorbeelden zien van een paar recente onderwerpen actueel stilleven, zwierig en beweging.


        

Als je klikt op de volgende link zie je een filmpje dat tijdens een les in het atelier werd opgenomen door U-Stad t.v. De opnamen waren tijdens een les met een flamenco-model.Op zondag 28 juli geef ik een schilderworkshop in mijn atelier in Utrecht van 10.30 tot 15 uur. De kosten hiervoor zijn 80 euro, inclusief lunch. Het thema is Portret.. Je kunt je hiervoor opgeven via een mail of vul onderstaand contactformulier in. Je krijgt z.s.m. antwoord.

naam:
mail:
tekst: