Aanbod cursussen in eigen atelier in Utrecht
 
De voorjaarscursus schilderen met olieverf start in de week van 18 januari 2021.

De voorjaarscursus schilderen met olieverf bestaat uit 16 lessen.Het cursusgeld bedraagt € 416. De schildercursus wordt gegeven in mijn grote en lichte atelier in de Concordiastraat 68 in Utrecht. Het atelier ligt dichtbij het centrum, heeft een eigen parkeerterrein en is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De cursus is geschikt voor zowel (totale) beginners als (ver)gevorderden. Door de kleine groepen is er ruim aandacht voor ieders ontwikkeling. Uiteraard wordt er 1,5 m afstand gehouden en zijn er diverse aanpassingen om verspreiding van het coronavirus te vermijden. Er zijn gezamenlijke, wisselende opdrachten, die ieder op eigen wijze uitvoert, geholpen door tips en aanwijzingen. Om een idee te krijgen kun je hier voorbeelden zien van een paar recente onderwerpen actueel stilleven, zwierig en beweging. De cursustijden zijn op woensdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Alle cursussen zijn vol. Stuur een mail naar info@anneke-kerkhof.com als je interesse hebt om vrijblijvend op de wachtlijst te worden geplaatst of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.


        

Als je klikt op de volgende link zie je een filmpje dat tijdens een les in het atelier werd opgenomen door U-Stad t.v. De opnamen waren tijdens een les met een flamenco-model.Individuele schilderlessen

Individuele lessen bieden de mogelijkheid van een meer intensieve begeleiding.
Desgewenst kunnen specifieke technieken of onderwerpen behandeld worden.
Prijs: in overleg.

Voor meer informatie, kun je een mail sturen via onderstaand formulier:

naam:
mail:
tekst: