Aanbod cursussen in eigen atelier in Utrecht
 
De cursus schilderen met olieverf is gestart in de week van 17 mei 2021.

De cursus schilderen met olieverf heeft op dit moment een zomerstop en gaat half september door. Er zijn dan nog 9 lessen te gaan, die voor een deel bestaan uit een dagworkshop in het atelier tijdens een zondag en een les op lokatie in een weekend in september. Alle cursussen zijn vol, maar bij interesse kun je je vrijblijvend laten bijschrijven op de wachtlijst. De najaarscursus begint in de week van 25 oktober. De schildercursus wordt gegeven in mijn grote en lichte atelier in de Concordiastraat 68 in Utrecht. Het atelier ligt dichtbij het centrum, heeft een eigen parkeerterrein en is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De cursus is geschikt voor zowel (totale) beginners als (ver)gevorderden. Door de kleine groepen is er ruim aandacht voor ieders ontwikkeling. Er zijn gezamenlijke, wisselende opdrachten, die ieder op eigen wijze uitvoert, geholpen door tips en aanwijzingen. Om een idee te krijgen kun je hier voorbeelden zien van een paar recente onderwerpen actueel stilleven, zwierig en beweging. De cursustijden zijn op woensdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Stuur een mail naar info@anneke-kerkhof.com of vul onderstaand contactformulier in als je je vrijblijvend wilt laten bijschrijven op de wachtlijst voor een van de cursustijden.


        

Als je klikt op de volgende link zie je een filmpje dat tijdens een les in het atelier werd opgenomen door U-Stad t.v. De opnamen waren tijdens een les met een flamenco-model.Individuele schilderlessen

Individuele lessen bieden de mogelijkheid van een meer intensieve begeleiding.
Desgewenst kunnen specifieke technieken of onderwerpen behandeld worden.
Prijs: in overleg.

Voor meer informatie, kun je een mail sturen via onderstaand formulier:

naam:
mail:
tekst: