Aanbod cursussen in eigen atelier in Utrecht
 
De cursus schilderen met olieverf is gestart in de week van 17 mei 2021.

De cursus schilderen met olieverf bestaat uit 15 lessen.Het cursusgeld bedraagt € 390. Onderdeel van de cursus is een les op lokatie tijdens een weekend en een dagworkshop in juni. Er is een lange zomerstop vanaf half juni tot half september. De schildercursus wordt gegeven in mijn grote en lichte atelier in de Concordiastraat 68 in Utrecht. Het atelier ligt dichtbij het centrum, heeft een eigen parkeerterrein en is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De cursus is geschikt voor zowel (totale) beginners als (ver)gevorderden. Door de kleine groepen is er ruim aandacht voor ieders ontwikkeling. Uiteraard wordt er 1,5 m afstand gehouden en zijn er diverse aanpassingen om verspreiding van het coronavirus te vermijden. Er zijn gezamenlijke, wisselende opdrachten, die ieder op eigen wijze uitvoert, geholpen door tips en aanwijzingen. Om een idee te krijgen kun je hier voorbeelden zien van een paar recente onderwerpen actueel stilleven, zwierig en beweging. De cursustijden zijn op woensdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. De avondcursus is vol maar bij de ochtendgroepen zijn nog een paar plekken vrij. Stuur een mail naar info@anneke-kerkhof.com als je interesse hebt om vrijblijvend op de wachtlijst te worden geplaatst voor de avondgroep of je op te geven voor een ochtendles of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.


        

Als je klikt op de volgende link zie je een filmpje dat tijdens een les in het atelier werd opgenomen door U-Stad t.v. De opnamen waren tijdens een les met een flamenco-model.Individuele schilderlessen

Individuele lessen bieden de mogelijkheid van een meer intensieve begeleiding.
Desgewenst kunnen specifieke technieken of onderwerpen behandeld worden.
Prijs: in overleg.

Voor meer informatie, kun je een mail sturen via onderstaand formulier:

naam:
mail:
tekst: